Tehomet X Valmont

Keväällä 2007 Tehomet ja Valmont Industries Inc. -konserni yhdistivät voimansa. Yrityskauppa laajensi Tehometin markkina-aluetta ja vahvisti kykyä tarjota ratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin ja vaativiin valaistus- ja liikenneinfrastruktuuriongelmiin maailmanlaajuisesti.  

Valmont, maailman johtava metallisten pylväiden valmistaja

Valmont Industries, Inc. on vuonna 1946 alkunsa saanut maailman johtava metallisten pylväiden suunnittelija ja valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Nebraskassa, Yhdysvalloissa. Valmont on listattu New Yorkin pörssissä. 

Pylväät ovat vain yksi Valmontin useista tuotelinjoista. Pylväiden lisäksi Valmont valmistaa telekommunikaatio- ja voimalinjamastoja langattoman viestinnän ja julkisten laitosten tarpeisiin. Tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi mm. erikoisvalaisinpylväitä ja mastoja, kastelulaitteistoja maatalouskäyttöön sekä erilaisia tukirakenteita. 

Valmont palvelee kahta pääsegmenttiä – maataloutta ja infrastruktuuria – seitsemällä markkina-alueella, joita palvelemme: Utility, Lighting and Transportation, Telecom, Solar, Coatings, Irrigation ja Ag Tech:

Valmont valmistaa ja pintakäsittelee itse pylväisiin tarvitsemansa putket. Se on Pohjois-Amerikan suurin kuumasinkitystä teräksestä tuotteita tilaustyönä tekevä yritys.  

 

Olemme ylpeästi suomalainen yritys

Vaikka Valmont hankki omistukseensa enemmistön Tehomet Oy:n osakkeista, Tehomet on säilyttänyt identiteettinsä suomalaisena yrityksenä. Yrityskaupan seurauksena saimme konsernin sisältä uusia yhteistyökumppaneita erityyppisten valaistuskohteiden toteuttamiseen.

Lisääntyneiden resurssien ansiosta voimme tarjota kotimaisille asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman erikoisrakenteita, ja pääsemme kehittämään vahvemmin esimerkiksi tulevaisuuden kaupunkien älykästä infrastruktuuria. Lisäksi myyntiorganisaatiomme vahvistui merkittävästi.

Kumppanuuden ansiosta pystymme keskittymään entistä paremmin vahvuuteemme, erikoistuotteiden valmistukseen.  Meille on tärkeää, että olemme paikallinen, Kangasniemeltä ponnistava yritys, joka työllistää paikallisia osaajia. 

 

Valmont lukuina

11 000+

Työntekijää maailmanlaajuisesti

4,3 miljardia

Liikevaihto

100+

Maat, joiden kanssa käydään kauppaa

84

Maailmanlaajuista tuotantolaitosta

Valmont Structures

Valmont Structures suunnittelee, valmistaa ja toimittaa infrastruktuurin tärkeitä rakenteita maailmanlaajuisesti. Valmont Structures on osa Valmont Industries Inc. -konsernia. Lue lisää valmontstructures.eu-sivustolta

Valmont Structures