Tehomet yrityksenä

Tehomet on Pohjoismaiden suurin teräksisten valaisinpylväiden, teräksisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden, valaisinvarsien ja mastorakenteiden valmistaja. Olemme alamme tiennäyttäjä, joka mahdollistaa kaikille turvallisen ja viihtyisän elinympäristön.

Oman alansa johtava toimija ja luotettavin kumppani

Pohjoismaiden johtavaksi valaisinpylväiden valmistajaksi ei tulla yhdessä yössä. Olemme tulleet pitkän matkan yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Tehometin alkutaipaleella reilut 40 vuotta sitten valmistettiin jääkaappeja, kylmiöitä ja pesukoneita. Ensimmäisen kerran valaisinpylväät tulivat kuvaan mukaan 1980-luvulla, ja 1990-luvulta alkaen Tehometillä keskityttiin ainoastaan valaisinpylväiden valmistukseen. 

Tehtävämme on aina ollut tukea niin pieniä kuin suuriakin asiakkaitamme rakentamaan entistä turvallisempaa ja viihtyisämpää ympäristöä meille kaikille. Valaisinpylväs kerrallaan. Palvelemme päivittäin mm. urakoitsijoita, tukkureita, kaupunkeja, kuntia ja infrapuolen konsulttiyrityksiä sekä valaistussuunnittelijoita.

Työnkuvaamme kuuluu fyysisten tuotteiden valmistuksen lisäksi monenkirjavia tukitoimia projektien joka vaiheessa. Konsultoimme, suunnittelemme, laskemme tuulikuormia, johdamme projektia ja järjestämme tavaroiden toimituksia. Olemme erityisen hyviä räätälöidyissä kohteissa, joissa pääsemme toteuttamaan asiakkaidemme omia visioita vakiotuotteiden tuolle puolen. 

Asiakkaidemme onnistumiset ovat työmme tarkoitus. Olemme nähneet niin monta upeaa onnistunutta projektia, että uskallamme kutsua itseämme alan johtavaksi toimijaksi ja luotettavimmaksi kumppaniksi.

Arvot, joihin toimintamme perustuu

Tehometin arvot

Palvelumme

Suunnittelupalvelu

Jos sen voi kuvitella, sen voi toteuttaa.

Maalauspalvelu

yhdessä Suomen suurimmista maalaamoista.

Toimituspalvelu

jolla varmistamme tuotteidemme sujuvan kuljetuksen.

Markkina-alueena koko maailma

Pitkät perinteet ja vahvat paikalliset juuret omaava Tehomet on tänään itsenäinen ja kokoaan vahvempi osa valaisinpylväiden maailmanlaajuista markkinajohtajaa Valmont Industries  –konsernia. Tehometin markkina-alue kattaa Pohjoismaiden ja Baltian lisäksi koko Euroopan, erityisesti Ranskan ja Iso-Britannian sekä välillisesti koko maailman. 

 

Tehometin markkina-alue

 

Tehomet lukuina

65

Työntekijää

20,7 M€

Liikevaihto 2022

2,9 M€

Operatiivinen liiketulos 2022

50+

Vientimaata