Mastot

Tehomet suunnittelee ja toimittaa teräksisiä ja puisia valaisinmastoja, joilla luodaan turvallinen ja viihtyisä valaistu ympäristö suurelle alueelle.  

Teräksiset valaisinmastot

Turvallinen ja viihtyisä valaistus suurelle alueelle

Jokainen Tehometin valaisinmasto on suunniteltu täyttämään kaikki tärkeät vaatimukset kuten valaistuskuorma, maston paino, vaihtelevat tuuliolosuhteet ja paikalliset maaperän ominaisuudet. Emme jätä mitään arvailujen varaan, kun suunnittelemme sinulle parhaan mahdollisen valaisinmaston.  

Tehomet toimittaa kaiken kokoisia teräksisiä valaisinmastoja; aluevalaistuken 15 metrin korkuisista mastoista yli 40-metrisiin mastoihin, jotka sopivat satamien ja urheilustadionien laajojen alueiden valaistukseen. 

Puiset valaisinmastot

Se persoonallisempi valaisinmasto

Tehometin puumastot tarjoavat tyylikkään ja ympäristömyötäisemmän vaihtoehdon perinteisille teräsmastoille. Mallistostamme löytyy sekä yksi- että kaksirunkoisia versioita.

Huolellinen suunnittelumme ja ensiluokkaiset raaka-aineet mahdollistavat jopa yli 20-metriset puiset valaisinmastot, jotka sopivat jo suurempiinkin aluevalaistustarpeisiin.

Telecom-mastot

Räätälöityjä erikoisrakenteita

Tehomet toimittaa omien kartiomaisten mastojen lisäksi täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tietoliikennerakenteita, kuten putki- ja ristikkomastoja.

Tehometin emoyhtiö Valmont kuuluu maailman suurimpiin tietoliikennemastoratkaisujen toimittajiin. Korkeimmat Valmontin toimittamat uuden sukupolven tietoliikennemastot ovat olleet yli 100-metrisiä.

Kun tarvitset luotettavaa kumppania modernien tieliikenneverkkojen mastoratkaisuihin, ole yhteydessä myyntiimme.