Puiset valaisinmastot 

Valaisinmastoja käytetään tyypillisesti kohteissa, joissa valoa tarvitaan läpi vuorokauden, ja jotka vaativat tasaista valaistusta suurella alueella. Tällaisia alueilta ovat esimerkiksi satamat, lentokentät, pysäköintialueet, teollisuusalueet ja urheilukentät.

Kaksirunkoinen Cotkapuumasto 

Tehometin järeä kaksirunkoinen mastorakenne kantaa tyylikkäästi myös suuret valaisinkuormat jopa yli 20 metrin korkeudessa 

Tehometin kaksirunkoinen Cotka-puumasto sopii erinomaisesti etenkin virkistysalueiden tai kiertoliittymien tyylikkääseen valaistukseen. Cotka on saatavilla 8–24 metrin korkuisena, ja Cotka-puumaston ulkonäkö ja suorituskyky optimoidaan projektikohtaisella mitoituksella vastaamaan juuri kyseisen projektin tarpeita.  

Cotka-mallille on tunnusomaista yhtenäinen teräksinen tyviosa, joka yhdistää rakenteen puuosat. Tyviosaan on sijoitettu avara seisomakorkuinen kytkentätila.

 

Kartio-puumasto

Tehometin suosituimman puupylväsmallin Pallaksen muodon jakava Kartio on tyylikäs, monikäyttöinen puumasto  

Puupylväsmallistomme suosituin puumasto Kartio on nimensä mukaisesti kartioituvana elegantti ja linjakas ratkaisu erilaisiin ulkovalaistuskohteisiin. Se soveltuu erinomaisesti aukioiden ja suurten alueiden tehokkaaseen valaistukseen. 

Projektikohtaisesti suunniteltava Kartio voidaan varustaa valaisinkiinnikkeiden lisäksi esimerkiksi koristeellisilla latvapiikeillä, jotka viimeistelevät linjakkaan olemuksen. Latvapiikki voidaan myös valaista. 

Kartio-puumasto on mahdollista toteuttaa myös kaksirunkoisena.

Neliö-puumasto

Tehometin selväpiirteinen ja myös ulkomuodoltaan vahva Neliö 

Puupylväsmallistomme suosittu mastomalli Neliö on nimensä mukaisesti kartioituvana suoraviivainen ja linjakas ratkaisu erilaisiin aukioiden ja suurten ulkoalueiden valaistuskohteisiin.  

Neliö on muodoiltaan sukua neliökartiolle Koli-valaisinpylväälle. Se sopii projektiin, jossa tarvitaan tavanomaista korkeampaa neliökartiopylvästä. Projektikohtaisesti suunniteltava Neliö-puumasto voidaan varustaa valaisinkiinnikkeillä ja esimerkiksi koristeellisilla latvapiikeillä, jotka viimeistelevät linjakkaan olemuksen.  

Neliö-masto on mahdollista toteuttaa myös kaksirunkoisena.