Liikennerakenteet

Olemme ylpeitä saavuttamastamme asemasta Suomen johtavana liikenneinfran toimittajana. Tehometin liikennerakenteet suunnitellaan aina projektikohtaisesti. Jos tarvitset luotettavaa kumppania rakentamaan entistä turvallisempaa ja sujuvampaa liikenneinfraa, tiedät kyllä mihin ottaa yhteyttä: myyntiimme.

Ratikkapylväät

Kannatinpylväsrakenteet projektikohtaisesti suunniteltuna

Tehomet edistää osaltaan tulevaisuuden vähäpäästöistä joukkoliikennettä rakentamalla teräsrakenteita raitiotieliikenteen käyttöön. Useisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin ratikkakohteisiin on asennettu Tehometin ajojohtimien kannatinpylväitä. 

Ajojohtimien kannatinpylväsrakenteet – tuttavallisemmin ratikkapylväät – ovat lähes aina projektikohtaisesti räätälöityjä. Projekteissa huomioidaan asiakkaan toiveet visuaalisesta ilmeestä, ja niinpä pylvään muoto voi olla lähes mitä vain sylinterimäisestä perusmuodosta aina monimuotoiseen dekoratiiviseen teokseen asti.  

Liikenneportaalit

Sama se millaista liikenneportaalia tarvitset, saat sen varmasti Tehometiltä, Suomen johtavalta liikenneinfran toimittajalta

Jos etsit vanhojen Tiehallinnon tyyppipiirustusten (Ty 12/111 – Ty 12/140) mukaisia perinteisiä liikenneportaaleja, olet oikeassa paikassa. Samoin jos tarvitset räätälöityä, esimerkiksi kunnan tai kaupungin oman mallin mukaista ratkaisua, senkin toimitamme pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella.

Näiden lisäksi suunnittelemme ja valmistamme täysin asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisia dekoratiivisia portaaleja. Tunnemme liikenneinfran vaatimukset ja tarjoamme aina ratkaisuja, joissa ympäristöön sopiva ulkomuoto yhdistyy kestävyyteen ja kustannustehokkuuteen.

Liikenteenohjaukseen liittyvät teräsrakenteet ovat olleet tuotannossamme jo vuosia, ja olemme saavuttaneet johtavan aseman infrarakenteiden valmistajana Suomessa. Tiedämme yhtä jos toista liikennevalo- ja opastinrakenteista.

Liikennevalopylväät

Liikenneinfraa ajoteiden varsille

Tehometin valikoimasta löydät myös perinteiset ajoteiden liikennevalopylväät sekä esimerkiksi suojateiden viereen sijoitettavat painonappipylväät. Liikennevalopylväät valmistetaan korkealuokkaisesta alapiialueen teräksestä (Si + P ≤ 0,04 %), jolla saavutetaan kirkas ja tasalaatuinen sinkityspinta. 

Suunnittelemme ja valmistamme mielellämme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti mitoitettuja liikennevalopylväitä.   

Opastetaulujen teräsrakenteet

Kokonaispaketti lujuuslaskennasta valmistukseen

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia teräsrakenteita liikenteenohjausta ja teillä käytettäviä telematiikkalaitteita varten. Vuosien saatossa olemme olleet mukana toteuttamassa teräsrakenteita kaikille Suomen suurimmille tieväylille.

Liikenneinfraa tukevien teräsrakenteiden suunnittelu on tärkeä osa vahvaa osaamistamme, joten saat meiltä koko paketin – suunnittelun, lujuuslaskennan, valmistuksen ja toimituksen. Kokeneet suunnittelijamme osaavat huomioida myös vaihtuvien opasteiden teräsrakenteissa niihin asennettavien laitteiden painon ja tuulipinta-alan.