Töihin Tehometille

Pohjoismaiden johtavana teräksisten ja puisten valaisinpylväiden valmistajana Tehomet tarjoaa eturivin näköalapaikan tulevaisuuden ulkovalaistus- ja infrarakentamiseen. Kehitämme jatkuvasti uutta, ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme tarpeita. Jos tahdot olla rakentamassa turvallisempaa ja viihtyisämpää ympäristöä, tervetuloa joukkoomme!

tehomet terästuotanto

hitsausta

Tehometin työporukkaa

Tehomet suunnittelija Janne Laitinen

Tehomet tarjoaa palkitsevia uramahdollisuuksia. Tehometilla saat työtovereiksesi laajan kirjon ihmisiä, joilla on erilaiset taustat ja erilaista osaamista, ja jotka kaikki keskittyvät tavoitteeseemme olla alamme johtava toimija, luotettavin kumppani ja arvostettu jäsen yhteisöissä, joissa toimimme. 

Missiomme on kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa kaikille turvallisempaa ja viihtyisämpää ympäristöä. Asiakkaidemme onnistumiset on työmme tarkoitus.

Olemme kokoamme merkittävämpi osa kansainvälisen Valmont-konsernin verkostoa. Ponnistamme edelleen kangasniemeläisen perheyrityksen vankalta arvopohjalta, ja työllistämme yli 60 paikallista ammattilaista Kangasniemellä, Parikkalassa ja Viron Kiiussa.

Avoimet työpaikat

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Jos sinua kiinnostaa työskentely valaisinpylväiden parissa, jätä ihmeessä avoin hakemus! Ohjeet ja linkki hakemukseen alla 👇🏼


Avoin hakemus 

Hienoa, että työpaikka Tehometillä kiinnostaa sinua! Jos  meillä ei ole sinun osaamistasi vastaavia työpaikkoja avoinna juuri tällä hetkellä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Lähettämällä avoimen hakemuksen Tehometille annat suostumuksesi siihen, että henkilötietojasi voidaan luovuttaa rekrytointiprosessiin osallistuville Tehometin työntekijöille.

Säilytämme avoimen hakemuksen tietoja 12 kuukautta, jonka jälkeen tiedot poistetaan järjestelmistämme. Jos tahdot, että poistamme tietosi jo tätä ennen, voit olla yhteydessä Tehometiin kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@tehomet.com.

 

Mitä odotamme sinulta

Vahva osaamisemme ja pitkäjänteinen tuotekehitystyömme luo jatkuvasti uusia markkinoita ympäri maailman. Tarvitsemme joukkoomme työntekijöitä, joilta löytyy monipuolista osaamista ja ennen kaikkea halua kehittää itseään. Olet ihminen, joka tekee työnsä vastuullisesti sisäisen motivaation ohjaamana. Innostut asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta ja heidän odotustensa ylittämisestä. Osaat tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti. Arvostat muiden tekemää työtä ja työskentelet verkostossa jakaen näkemyksiäsi ja tuoreita näkökulmia.

Oman alansa tiennäyttäjä

Tehomet on Pohjoismaiden johtava teräksisten ja puisten valaisinpylväiden valmistaja, joka on palvellut koti- ja ulkomaisia valaistus- ja infra-alan asiakkaitaan jo yli 40 vuotta.

Meillä pääset näkemään Suomen ja kansainvälisten markkinoiden infrarakentamisen koko kirjon. Teemme päivittäin yhteistyötä esimerkiksi valaistussuunnittelijoiden, sähkötukkuliikkeiden ja sähköurakoitsijoiden kanssa löytääksemme heidän asiakkailleen parhaan mahdollisen ratkaisun yksilöllisiin valaistus- ja infratarpeisiin.

Meillä on valtava määrä näkemystä ja kokemusta, jota jaamme mielellämme ja ylpeydellä kaikille kumppaneillemme. Olemme mukana huomisen älykästä infrastruktuuria kehittävissä innovaatiohankkeissa, jotka mahdollistavat uusien datapohjaisten palvelujen kehittämisen kaupunkien tarpeisiin niin Suomessa kuin maailmalla.

Tehomet tarjoaa myös harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja alan opiskelijoille ja alasta kiinnostuneille

Voit hakea harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja harjoittelu- ja kesätyöpaikoista saat lähettämällä sivun alalaidassa olevan lomakkeen tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@tehomet.com.

 

Avoin hakemus

Mitä tapahtuu hakemuksen lähettämisen jälkeen?

  • Kun hakemuksesi on saapunut perille, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse.  
  • Hanki ajantasaista tietoa meistä ja valmistaudu kertomaan, miksi haluat työskennellä meillä ja miksi olisit oikea valinta tehtävään.  
  • Sinut voidaan kutsua haastatteluun. Haastattelu on tilaisuus tutustua toisiimme ja etenkin sinulle tilaisuus esitellä osaamistasi.  

 

Tehomet sosiaalisessa mediassa:

facebook