Vakiotuotteet

Tehometin vakiotuotteet on varma ja selkeä valinta useimpiin katu-, tie- ja aluevalaistustarpeisiin. Valikoimassamme on sekä vuosia palvelleita että myös vastikään vakiotuotteiden sarjaan nousseita tulokkaita kuten dekoratiiviset teräs- ja puupylväät.

Kaikki vakiotuotteet tuotehaussa

Olakepylväät

Perinteinen suosikki

Perinteikkäiden olakepylväiden suosio pitää pintansa vuosikymmenestä toiseen. Olakepylväiden selkeälinjainen jämäkkä runkorakenne takaa kestävän ja ajattoman ratkaisun. Tehometin laaja olakepylväsmallisto kattaa sekä lyhyet puistomallit että korkeammat tievalaistuspylväät.  

Tehomet-olakepylväät valmistetaan korkealuokkaisesta matalapiiteräksestä. Olakeliitoksissa käytetään kylmämuovaustekniikkaa, joka takaa liitosten samankeskeisyyden eri putkikokojen välillä. Se kuormittaa vähän ympäristöä kylmämuovaustekniikan alhaisen energiankulutuksen ansiosta.  

 

Kartiopylväät

Puhdaslinjainen valaisinpylväs

Tehometin kartiopylväät ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ratkaisuja monenlaisiin katu-, tie- ja aluevalaistustarpeisiin. Kartiomainen pylväs kantaa tyylikkäästi suurempaakin kuormitusta. 

Kartiopylväisiin voit liittää perinteisen vakiovarren tai yksilöllisemmän dekovarren laajasta valikoimastamme.  

Standardinmukaisissa kartiopylväissämme on tyvikartio, joka helpottaa pylvään asennusta ja keskittämistä valmisjalustaan sekä välittää kuormat tasaisesti teräksestä betoniin.  

Saumattomat kartiorungot takaavat visuaalisesti virheettömän ratkaisun erityisesti silloin, kun pylväät maalataan tai pinnoitetaan Plascoat-menetelmällä 

Sylinteripylväät

Ryhdikäs pyöreä profiili

Tehometin sylinteripylväiden ryhdikäs pyöreä profiili sopii hienosti puistojen ja piha-alueiden valaistukseen. Siihen on helppo liittää erilaisia valaisinsovitteita, ja tuloksena on esteettisesti viimeistelty lopputulos. 

Tasapaksuun pylväsprofiiliin on helppo kiinnittää myös kohde- ja ripustusvalaisimia. Perforoidut yksilölliset kuviot onnistuvat sylinteriprofiiliin erityisen hyvin.  

Tehometin sylinteripylväitä on saatavana kuumasinkittynä, maalattuna ja muovipinnoitettuna. 

Muistathan, että vakiomallistomme on vain pintaraapaisu kaikkiin mahdollisuuksiin. Tuotesuunnittelutiimiimme auttaa sinua mielellään toteuttamaan vaativatkin suunnitelmat. Kerro valaistustarpeesi niin tehdään yhdessä jotain ennen näkemätöntä! 

Turvapylväät

Turvallisuuden ei tarvitse näyttää tylsältä

Tehometin HE-turvapylväs yhdistää passiivisen turvallisuuden ennennäkemättömällä tavalla teknisesti ja visuaalisesti korkealuokkaiseen tievalaistukseen.  

Tehomet on kehittänyt turvapylväitä vuodesta 2010. Pitkäjänteisen tuotekehityksen tuloksena on syntynyt kattava tuoteperhe törmäysystävällisiä kartiopylväitä, jotka pelastavat ihmishenkiä. Valaistuskorkeudet ovat 8, 10, 12, 15 ja 18 metriä. 

Kohdevalaistuspylväät

Tarkkaan kohdistettua valaistusta

Tehometin kohdevalaistuspylväät on tarkoitettu esimerkiksi arkkitehtuurivalaistukseen, kun halutaan valaista julkisivuja tai muita kohteita maasta käsin.  

Kohdevalaistuspylväät koostuvat pylväsrungosta ja valonheitinorresta. Pylväiden selkeä ja jämäkkä rakenne mahdollistaa eri korkuiset kokonaisuudet. Orren pituus mukautuu myös valaisintarpeiden mukaan. 

Mikäli et löydä vakiomalleistamme kohteeseen soveltuvaa ratkaisua, ota yhteyttä myyntiimme. Kerro valaistustarpeistasi niin mietitään ratkaisua yhdessä. 

Vakiopuupylväät

11 modernia puupylväsmallia

Tehometin puupylväät ovat kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu puisto- ja katuvalaistukseen. Vakiomallistoon kuuluu 11 modernia mallia, joita voit räätälöidä erilaisilla varsilla, puu- ja teräsosien väreillä sekä puuosan pintatekstuureilla.  

Tehometin yli 6-metrisiin vakiopuupylväsiin voidaan asentaa varsia vakiomallistostamme tai käyttää valaisinvalmistajien valaisinkohtaisia varsia. Kaikkiin pylväsmalleihimme on mahdollista suunnitella ja toteuttaa myös yksilölliset varsiratkaisut.   

Tehometin puupylväiden lyhyemmät Park-mallit on tarkoitettu pylväänpääasennukseen, jolloin valaisinsovitteen halkaisijat ovat vakiona Ø60 mm ja Ø76 mm.  

Dekoratiiviset puupylväät

Näyttäviä puisia valaisinpylväitä

Kun etsit projektiisi näyttävää ja veistosmaista puista valaisinpylvästä, vastaus löytyy Tehometin dekoratiivisista puupylväistä.  

Tämän malliston valaisinpylväät ovat taipuneet Tehometin taitavien puun työstäjien käsissä moneksi, ja tuloksena on näyttäviä puisia valaisinpylväitä: Kiaro-pylväs esimerkiksi on väännetty korkkiruuville.

Huomaathan, että osa dekoratiivisista puupylväistämme ei ole vielä ehtinyt vakiotuotehakuun. Näitä ovat mm. Kaari ja Triple. Saat niistäkin lisätietoja ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Varret

Vakioratkaisut puu- ja teräspylväille

Tehometin puupylväille on valittavana kuusi valmista valaisinvarsimallia, jotka on suunniteltu yhdelle tai kahdelle valaisimelle. Pystymallisella Aarki-varrella pylvään päähän voi sijoittaa useampiakin valaisimia. Tuotehausta löydät myös teräspylväiden pylväs- ja seinävarret.

Jos valmis varsimallistomme ei vastaa tarpeitasi, ota yhteys myyntiimme. Autamme mielellämme muokkaamalla varsia toiveiden mukaisesti.