Varret

Aarki-pystyvarsi

Pystymallinen varsi usealle valaisimelle

Aarki on joustavasti muokattavissa erilaisille valaisimille. Erityisesti Siipi-valonheitinadapterin kanssa se mahdollistaa monipuolisen kohdevalaistuksen.

Aarki-varsi on saatavana sekä pyöreänä että nelikulmaisena. Vakiopituudet ovat 1 m, 1,5 m ja 2 m.

Koskelo

Selkeän ajatonta muotoilua kaikkiin pylväisiin

Koskelo-varsi on Tehometin dekoratiivisen puupylväsmalliston suosituin varsimalli, ja tyylikkään funktionalistisen muotoilunsa ansiosta se on saavuttanut suurta suosiota myös teräspylväiden vartena. Se sopii siis kaikkiin pylväsmalleihimme.

Koskelo-varrella toteutat helposti eri ulottumia sekä yksi- että kaksivartisena. Vakioulottumat ovat 600 mm ja 1200 mm.Lokki

Moderni puupylväsvarsi ilmeikkääseen asennukseen

Lokki-valaisinvarsi on Tehometin dekoratiivisen puupylväsmalliston modernin tyylikäs varsimalli. Se tukee selkeäpiirteisiä valaisimia vahvalla ylöspäin suuntaavalla otteellaan. Lokki voidaan asentaa teräs- ja puupylväiden kaikkiin malleihin.

Lokki-varrella toteutat helposti eri ulottumia sekä yksi- että kaksivartisena. Vakioulottumat ovat 600 mm ja 1200 mm.

Pääsky

Eleganssia neliöpuupylväälle

Pääsky-varsi on neliöpuupylväiden runkoon asennettava hienostunut valaisinvarsimalli. Pääsky luo valaisinvarresta ja pylväästä yhtenäisen kokonaisuuden kietoutumalla tyylikkäästi pylvään ympärillä. Voidaan asentaa halutulle korkeudelle.

Pääsky-varrella toteutat helposti eri ulottumia sekä yksi- että kaksivartisena. Vakioulottumat ovat 600 mm ja 1200 mm.

Seka

Sopii kuin nenä päähän

Tehometin elegantti Seka-varsi on suunniteltu tukemaan visuaalisesti puu- ja metalliosia näyttävästi yhdistelevää Seka-pylvästä. Sopii siis pylvään nokkaan kuin nenä päähän.

Seka-valaisinvarsia on saatavana yksi- ja kaksivartisina 600 mm ja 1200 mm ulottumilla.

Tikka

Tikka viihtyy puu- ja teräspylväissä

Tikka-varsi on selkeälinjainen ja siro valaisinvarsi, joka soveltuu sekä pyöreään että kulmikkaaseen puupylvääseen. Tikan voi asentaa mainiosti myös pyöreään teräspylvääseen.

Tikka on saatavana yksi- ja kaksivartisena 600 mm sekä 1200 mm ulottumilla.

Kaikki varret on valmistettu teräksestä ja sinkitty EN ISO 1461 -standardin mukaan sekä pulverimaalattu.

Pylväsvarsia on monen pituisia lyhyistä kevyenliikenteen varsista pitkiin ajoradan varsiin. Suunnittelemme varsia myös projektikohtaisesti.


Tehomet puupylväsvarret

tehomet puuvarret