Erikoistuotteet

Tehometin erikoistuotteille on yhteistä näyttävä ulkonäkö ja kohteeseen räätälöity mitoitus. Näitä tuotteita et löydä vakiotuotemallistosta. Siksi toteutamme erikoistuotteet aina yhteistyössä tilaajan kanssa yksilöllisten vaatimusten mukaan.

Dekoratiiviset alumiinipylväät

Alumiini taipuu moderniin muotoon

Tehometin kautta on saatavilla Valmont Ranskan valmistamia dekoratiivisia alumiinipylväitä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy mm. 

  • alumiinivalettuja varsimalleja 
  • muotoiltuja pylväitä  
  • laserleikattuja pylväitä taustavalaistuksella. 

Tutustu alumiinituotteiden mallistoon alla olevan linkin kautta, ja kun mieleen nousee kysymyksiä, Tehometin myynti auttaa sinua mielellään löytämään juuri oikean tuotteen seuraavaan projektiisi. 

 

Valaisinpylväät säänkestävästä teräksestä

Ruostepatinan rouheaa kauneutta

Säänkestävä teräs on varteenotettava vaihtoehto, kun haet kohteeseen rouheaa visuaalista ilmettä. Materiaali ei tarvitse erillistä pintakäsittelyä, koska teräksen kemiallisen koostumuksen ansiosta sen pinnalle muodostuu ruostepatinakerros, joka suojaa terästä ruostumiselta.  

Säänkestävä teräs antaa suunnittelijalle enemmän vapauksia, koska pintakäsittelyn rajoitteita ei tarvitse huomioida. Pylväsmuotoja on valittavana normaaleista kartiopylväistä erikoisempiin räätälöityihin profiileihin, ja materiaali soveltuu mainiosti myös tavanomaisissa rakenteissa käytettäviin koristeosiin. 

Pollarit

Alueen rajaajia ja tunnelmanluojia

Tehometin puiset ja teräksiset pollarit rajaavat alueita, valaisevat reittejä, luovat tunnelmaa ja ohjaavat liikennettä. Niiden tyypillisiä käyttökohteita ovat erilaiset kaupunkialueet, kulkuväylät, puistot, arkkitehtooniset valaistuskohteet, pihatiet ja parkkipaikat. 

Puiset pollarit valmistetaan yksilöllisesti jokaiselle valaisinmallille sopiviksi. Tutustu myös Tehometin teräksisiin pollareihin, joihin voidaan integroida esimerkiksi latausteknologiaa. Usein pollarin tärkeä tehtävä on tuoda tapahtumasähköä halutulle alueelle tyylikkäästi.

Uniikit valoteokset

Kun vakioratkaisu ei riitä 

Uniikki valoteos on luovan suunnittelijan päässä syntynyt ennen näkemätön, ainutlaatuinen ja usein paikkasidonnainen taideteos tai valoinstallaatio. Tai sitten jotain aivan muuta.

Uniikin valoteoksen materiaali voi olla mitä tahansa, mutta kieltämättä olemme parhaimmillamme metallisten ja puisten rakenteiden suunnittelussa ja rakentamisessa. Metalli on taipunut käsissämme jo reilut 40 vuotta, joten kokemuksesta homma ei jää kiinni.