Pollarit

Pollareita käytetään tyypillisesti ohjaamaan liikennettä, turvaamaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille turvalliset väylät, ja rajaamaan erilaiset alueet visuaalisesti toisistaan.

Me Tehometilla valmistamme pollareita teräksestä ja puusta.

 

Pollarit voivat olla valottomia tai ne voidaan varustaa valaisimilla.

Tässä esiteltyjen esimerkkien lisäksi kehitämme mielellämme täysin räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä myyntiimme!

TILT-valonheitinpollari

Tehometin Tilt-valonheitinpollarin avulla valonheitin saadaan suojaan ilkivallalta. Teräsrunko mitoitetaan heittimen koon mukaan, samoin kuin rungon sisällä oleva kiinnityslevy käytettävän valonheittimen sangan reikäjaon mukaisesti. Viistetty suojalevy on kirkasta, iskunkestävää polykarbonaattia (PC).

Tilt-valonheitinpollari voidaan varustaa pöytätasoilla ja latauspistokkeilla.

Samoin kuin kaikki muutkin Tehometin pollarit, Tilt voidaan perustaa joko upottamalla betonijalustaan tai varustaa laipalla.

Ja kun puhutaan räätälöidystä tuotteesta, Tilt voidaan kuumasinkitä ja maalata asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin se kestää ympäristön kuormitusta erittäin hyvin.

Tilt-pollari

pollarin sähköliitäntä

pollari sähköliitäntä

Lempeä-puupollari puistoihin ja yksityispihoille

Lempeä-puupollarissa on samaa veistosmaista kaunista ulkonäköä ja rakennetta kuin Lempeä-puupylväässä. Kun valitset Lempeä-puupylvään seuraksi Lempeä-puupollarin, pysyy koko pihapiirin teema yhtenäisenä.

Valonlähteenä Lempeä-puupollarissa on 13 W LED-moduuli. Valittavanasi on joko 3000K tai 4000K värilämpötila.

Lempeä-pollari voidaan räätälöidä sopimaan haluamasi valaisinvalmistajan valaisinpäälle.

Inari-puupollari

Inari-puupollarissa on sama kaunis ulkonäkö ja rakenne kuin puhdaslinjaisessa Inari-puupylväässä. Kun valitset Inari-puupylvään seuraksi Inari-puupollarin, pysyy koko pihapiirin teema yhtenäisenä. Valonlähteenä Inari-puupollarissa on 13 W LED-moduuli. Valittavanasi on joko 3000K tai 4000K värilämpötila.

Inari-pollari voidaan räätälöidä sopimaan haluamasi valaisinvalmistajan valaisinpäälle.

Pallas-puupollari

Pallas-pollari toistaa suositun Pallas-valaisinpylväämme ajatonta muotoilua. Muokkaat selkeälinjaisen pollarin ilmettä helposti valitsemalla sopivan väriyhdistelmän laajasta puu- ja teräsosien värivalikoimastamme.

Ruka-puupollari

Jykevän Ruka-pollarin neliöprofiili kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs, mutta se tarjoaa täydellisen lähtökohdan myös räätälöintiin. Jos tahdot tehdä Rukasta yksilöllisen, voit valita siihen erilaisia pintakuviointeja suorista urista aina 3D-jyrsittyihin Loimu-kuviointeihin asti.

Köysipollarit

Tehometin köysipollareilla rajaat liikennevirtaa ja luot turvallisia kulkuväyliä julkisille alueille. Kuten muutkin pollarimme, köysipollarit räätälöidään niin, että ne sopivat saumattomasti ympäröivän arkkitehtuurin väreihin ja muotoihin.