Tietoa terästuotteistamme

Raaka-aine

Tehomet käyttää teräksisten valaisinpylväiden raaka-aineena pääosin matalan piialueen rakenneterästä. Piin ja fosforin matala pitoisuus takaa erinomaisen pohjan laadukkaalle ja siistille kuumasinkityspinnalle.

Pylvään rakenne

Pylväsrakenne sisältää aina vähintään rungon, joka voi olla ulkomuodoltaan olakemainen, kartio taikka sylinterin muotoinen. Rungon lisäksi pylvääseen liittyy usein myös varsi tai orsi. 

Tuotanto

Tehometin terästuotteet valmistetaan omilla tehtaillamme joko Suomessa Kangasniemen tehtaalla tai Viron Kiiussa. Kangasniemen tehdas on profiloitunut erikoisempien ja pienten sarjojen tuotantoon, ja Kiiun tehdas tuottaa vakiotuotteita erityisesti Baltian markkinoille.

Kuumasinkitys

Terästuotteiden yleisin pintakäsittelytapa on kuumasinkitys. Sinkkipinnoite suojaa terästä useimmissa ympäristöolosuhteissa koko tuotteen elinkaaren ajan ilman minkäänlaista huoltoa. Normaaliolosuhteissa kuumasinkityn tuotteen elinikä on yli viisikymmentä vuotta.

Terästuotteiden pakkaus

Kaiken pakkaamisen lähtökohtana on tuottaa mahdollisimman vähän työmaalle kulkeutuvaa jätettä. Siksi Tehometin tuotteet pakataan aina projektikohtaisesti tuotteiden tyypin ja kuljetusmuodon vaatimalla tavalla.

Huolto

Tehometin teräspylväät kuumasinkitään vahvan ja pitkäikäisen suojan takaamiseksi. Yleisesti ottaen kuumasinkitty teräspinta tarvitsee vain harvoin huoltoa.