Teräspylväiden pakkaus

Pakattuja pylväitä Tehometin tehtaan pihalla

Mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia 

Kaiken pakkaamisen lähtökohtana on, että pakkausmateriaalia käytetään vain pienin tarvittava määrä, jolloin työmaalle tuotetaan mahdollisimman vähän pakkausjätettä. 

Kaikki Tehometin käyttämä pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista. Lisäksi suuri osa pakkausmateriaalista on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Esimerkiksi pylväiden suojana käytetään tekstiiliteollisuuden ylijäämästä valmistettuja pehmusteita.

Terästuotteiden pakkauksia
Pakattuja terästuotteita Tehometin tehtaalla odottamassa kuljetusta asiakkaalle.
Kevyesti pakattuja teräspylväitä
Kevyesti pakattuja teräspylväitä.

Tehometin käyttämiä pakkaustapoja

Kuljetuspakkaus

Tuotteet pakataan mahdollisimman kevyesti, mutta siten, että ne menevät ehjinä asiakkaalle. Käytetään mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia, joka on roskaa työmaalla. Kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. 

Positiopakkaus

Pakataan asiakkaan haluamat määrät tuotteita kolleihin, joissa on oikeat määrät tuotteita työmaan eri käyttökohteisiin. Kaikki materiaalit kierrätettävää materiaalia. 

Yksittäispakkaus

Pakataan kuljetuskuntoon niin, että kollien sisällä tuotteet on pakattu yksittäisesti. Kolleissa on sään ja UV:n kestävät suojat päällä. Kaikki materiaalit kierrätettävää materiaalia. 

Suojattu pakkaus

Tuotteet pakataan ”arkkuun”, joka suojaa tuotteet mekaaniselta rasitukselta. Mahdollistaa herkkien tuotteiden lastauksen päällekkäin. 

ISPM15-pakkaus

ISPM15-pakkausta käytetään vienneissä EU:n ulkopuolelle. Se on suojattu pakkaus, jossa käytetään ISPM15-hyväksyttyä materiaalia. Pakkauspuun on oltava leimattua ”toukkavapaata” puuta.

Dekopakkaus

Uniikeille tuotteille valmistetaan räätälöidyt kuljetustelineet. 

Lue Tehometin toimituspalveluista