Teräspylväiden tuotanto

Terästuotteiden tuotantomme on keskittynyt Kangasniemen tehtaalle, josta valmistuu vuosittain tuhansia teräksisiä valaisinpylväitä ja muita teräsrakenteita.

Tehometin tuotantoa

Valtaosa Tehometin teräksisistä tuotteista valmistetaan Kangasniemen tuotantotiloissa. Valmistamme suuret määrät sarjavalmisteisia vakiotuotteita, ja toisaalta palvelemme asiakkaitamme yksilöllisten terästuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Kangasniemi on profiloitunut erikoistuotteiden ja pientenkin sarjojen joustavaan tuotantoon. Kangasniemen tehtaalta löytyvät etenkin suurempien ja uniikkien terästuotteiden valmistukseen tarvittavat nykyaikaiset koneet ja erikoisosaaminen.

Tehometin Kangasniemen tehtaalla valmistettavien teräskappaleiden koko voi olla painoltaan jopa 10 000 kiloa ja pituus 20 metriä.

Tuotantomenetelmiä ja henkilöstön osaamista on kehitetty jatkuvasti vuosien mittaan, jotta voimme vastata asiakkaidemme vaativimpiinkin teräsrakenteiden tarpeisiin.

Terästuotteet valmistetaan vastaamaan voimassa olevia standardeja. Esimerkiksi valaisinpylväitä määrittää standardi SFS-EN 40. Pylväät on mahdollista valmistaa myös erillisen spesifikaation mukaan.

Muut teräsrakenteet, kuten portaalirakenteet, opastinkehikot ja valaisinmastot valmistetaan standardien EN 1090-1 ja EN 1090-2 mukaan. Nämä tuotteet valmistetaan projektiluonteisesti toteutuseritelmien ja suunnittelutietojen pohjalta enintään toteutusluokkaan EXC2.

Hitsauksen laadunhallinnasta vastaa Tehometin oma hitsauskoordinaattori IWS.

Hitsausta Tehometin tehtaalla

Kokemus tuo varmuutta

Vuosikymmenien ja lukemattomien ns. mahdottomien projektien kokemuksella uskallamme luvata, että täytyy olla melkoisen eriskummallinen terästuote ja haaste, jos emme pysty sitä millään tavalla toteuttamaan! Ehdotamme tarpeen mukaan muutoksia suunnitelmiin, jos ne ovat esimerkiksi turvallisuuden tai kestävyyden kannalta tarpeellisia.

 

Laaja verkosto tukena

Tehomet on koonnut tuekseen laajan alihankinta- ja kumppaniverkoston. Emoyhtiömme Valmontin maailmanlaajuinen hankintaverkosto takaa meille erittäin kattavan materiaalivalikoiman vaativiinkin erikoisprojekteihin.

Lisäksi Valmontin erikoistuneet yksiköt pystyvät toimittamaan erikoisrakenteita kustannustehokkaasti myös asiakkaillemme Suomessa. Esimerkiksi Valmontin Puolan yksikkö on erikoistunut mastorakenteisiin, ja alumiiniset valaisinpylväät syntyvät joustavasti Ranskan yksikössä. Yhteistyössä on tosiaankin voimaa!