Miksi valita Tehomet?

Olemme innovatiivinen, luotettava ja tehokas tiennäyttäjä.
Aika paljon sanottu, mutta uskomme kyllä kun asiakkaamme niin sanovat.

Mikä tekee Tehometistä erityisen?

Yhdessä vahvempi

Tehomet on Pohjoismaiden suurin metallisten valaisinpylväiden, metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden, valaisinvarsien ja mastorakenteiden valmistaja. Olemme osana maailmalaajuista Valmont Industries Inc. -konsernia asiakkaamme ensisijainen infrastruktuuriratkaisun toimittaja alueellamme tuomalla asiakkaillemme ainutlaatuista lisäarvoa suunnittelu-, innovointi-, tuotanto- ja kaupallisen osaamisemme avulla. 

Talous kunnossa

Tehomet tunnetaan taloudellisesti vahvana ja luotettavana kumppanina, joka on valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Olemme jo vuosia kuuluneet korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen. Kansainvälinen luottotietoyhtiö Dun & Bradstreet on myöntänyt Tehometille ”Lowest Credit Risk” -luokituksen.

Vastuullinen

Vastuullinen suhtautumisemme ympäristöön ja toiminta-alueittemme yhteisöihin näkyy kaikessa toiminnassamme. Selvitämme jatkuvasti, miten voimme kehittää prosessejamme, säästää energiaa ja hyödyntää raaka-aineita mahdollisimman tehokkaasti. Olemme kehittäneet raaka-aineen jäljitettävyyttä ja koko toimitusketjun vastuullisuutta. Ymmärrämme, että tällä saralla meillä on vielä paljon tekemistä. 

Notkea nelikymppinen

Asiakkaamme arvostavat kykyämme taipua myös haastaviin, yksilöllisiin projekteihin. Pitkä kokemuksemme tuo varmuutta ja notkeutta.
”Jos sellaista pylvästä jota mä tarviin, ei ole, niin sellainen tehdään. Aina on löydetty joku ratkaisu. Aina on saatu tehtyä sekä minua että tilaajaa tyydyttävä ratkaisu.”

 

Kotimaisen perheyrityksen tausta

Tehometin yli 40-vuotinen taival on huikea menestystarina perheyrityksestä kansainväliseksi yritykseksi. Se on ollut ennen kaikkea Kettusen perheen, Pentin ja Jarkon tarina. Tehomet työllistää kymmeniä paikallisia osaajia kolmella paikkakunnalla. Monille pitkäaikaisille asiakkaille Tehomet on edelleen se vanha tuttu, helposti lähestyttävä yritys, josta saa parasta palvelua ja laajimman valikoiman valaistusalan tuotteita.

Kehuttu asiakaspalvelu

Palautteen perusteella olemme selvästi tehneet vaikutuksen asiakkaisiimme. Meihin otetaan yhteyttä, koska paneudumme jokaiseen projektiin kuin omaamme, hoidamme hommat loppuun asti ja olemme tavoitettavissa aina kun tarvetta syntyy.  ”Asiakaspalvelu toimii – aina löytyy tietoja ja apua. Harva yritys osaa panostaa tähän tarpeeksi.”

 

Tuotevalikoimaamme on vaikea päihittää

Tuotetarjontamme on kehittynyt vuosikymmenien varrella vastaamaan vaativiinkin valaisinpylväs- ja liikenneinfratarpeisiin. Jos et löydä projektiisi sopivaa ratkaisua vakiotuotteistamme, erikoistuotteistamme, mastoistamme, liikenneinfratuotteista tai älykkään liikenneinfran tuotteistamme, ota yhteys myyntiimme. Otamme mielellämme haasteen vastaan.

 

Me emme pysähdy

Asiakastyytyväisyytemme on korkea ja valikoimamme kehuttu, mutta emme pidä niitä itsestäänselvyytenä. Olemme kehityksen etulinjassa kehittämässä tulevaisuuden infrastruktuuria yhdessä kumppaneidemme kanssa.  Tahdomme jatkossakin olla alamme ehdoton tiennäyttäjä ja asiakkaidemme pienten ja suurten haasteiden notkea toteuttaja.

 

Annetaan asiakkaiden kertoa

”Teidän kilpailuetu on se, että vastaukset sitten saadaan nopeasti. En ole koskaan joutunut kieltämään tilaajaa sen takia, että en olisi saanut ajoissa vastausta. Vastaus on tullut aina ajoissa.”
”Räätälöitävyys on paras valtti. Mitä vain löytyy. Tavarat tulee nopeasti. Kustannustehokas vaikka jos tarvitsen vain vähän muokkausta perusversioon.”
”Tehometin yhteyshenkilö hoitaa asiat avoimesti ja nopeasti. Se on yksi suurimmista syistä miksi olen käyttänyt Tehometia. ”
”Jos kysyn joltakin apua niin yleensä sanotaan, että kysy Tehometiltä, niillä on yleensä joku ratkaisu tähän olemassa.”
”Mikään kysymys ei ole tyhmä, kaikkiin niihin on keskitytty. ”
”Erikoisrakenteissa ja vakiotuotteissa sellainen kumppani, jonka kautta kun on kysynyt niin melkein aina on onnistunut tai sanottu, että tutkitaan asiaa. Se vapauttaa suunnittelijaa olemaan luovempi, kun tietää saavansa hyvää palvelua.”
”Ihmisläheinen ja helppo yritys, jossa on palvelualttiita tekijöitä. ”
”Valtteina tuotesorttimentin laajuus ja toimitusvarmuus. Myyntihenkilöstö aktiivista.”

Tehomet sosiaalisessa mediassa:

facebook