Turvapylväät

Korkealuokkaisesta matalapiiteräksestä valmistettu saumaton pyöreä kartioturvapylväs soveltuu tievalaistuskohteisiin, joissa vaaditaan hyvää staattista jäykkyyttä ja samaan aikaan voimakkaasti törmäysenergiaa sitovaa rakennetta. Tyypillisiä turvapylväiden sijoituskohteita ovat kevyenliikenteen väylien läheisyys ja risteysalueet. Onnettomuustilanteessa HE-turvapylväs sitoo ajoneuvon liike-energiaa hallitusti ja pienentää olennaisesti matkustajien loukkaantumisriskiä.  

Ainutlaatuinen turvatuote 

Turvapylväs säästää ihmishenkiä 

Suistumisonnettomuuksissa eniten uhreja vaativat törmäykset puihin. Toiseksi eniten uhreja syntyy valaisinpylväisiin törmäyksissä. Siksi myötäävillä valaisinpylväillä voidaan merkittävästi vaikuttaa liikenneturvallisuuteen.  

Turvapylvään toimintaperiaate on yksinkertainen mutta nerokas. Pylvään kartiorakenne takaa sille erinomaisen staattisen jäykkyyden kaikissa sääolosuhteissa vuodesta toiseen. Toisaalta pylvään alaosan innovatiivinen rakenne on tarpeeksi periksi antava törmäystilanteessa, jotta se joustaa ja kelautuu törmäävän auton alle hidastaen sen vauhdin turvallisesti.    

Standardin mukaista turvaa 

Tehomet HE-turvapylväälle on myönnetty standardin EN 12767 mukainen sertifikaatti. HE-pylväät 9–12 m kuuluvat korkeimpaan turvaluokkaan 100, HE3. Niitä voidaan käyttää kaikilla teillä, joilla tarvitaan erityistä liikenneturvallisuutta edistävää ratkaisua. Pylväs asennetaan upotuskiinnitteiseen betonielementtiin. Turvapylväiden jalustasuositukset löydät yksittäisten tuotteiden tuotesivuilta. 

 

Tehometin HE-turvapylväs
Tehometin korkeimpaan HE-luokkaan kuuluvat turvapylväät kelautuvat törmäävän auton alle ja näin hidastavat sen vauhtia turvallisesti ja hallitusti.

 

Turvallinen voi olla myös tyylikäs 

Turvapylvään ei tarvitse näyttää tylsältä ja harmaalta turvatuotteelta. Tehometin pystyvartisiin HE-turvapylväisiin voit valita tietyin rajoituksin myös erikoisvarsia. Kysy standardin mukaisista muokkausmahdollisuuksista lisää Tehometin myyjältä.  

Oman maalaamomme monipuoliset pintakäsittelyvaihtoehdot tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet luoda turvallisesta tievalaistuksesta ennennäkemättömän näyttäviä kokonaisuuksia kaikille teille. 

Myyjämme osaavat neuvoa kaikissa turvapylväitä koskevissa kysymyksissä, joten käänny rohkeasti heidän puoleensa! 

 

Tehomet-turvapylväiden tekniset tiedot (klikkaa suuremmaksi)

tehomet-turvapylväät

Kysy lisää Tehometin HE-turvapylväistä!

Marko Myyryläinen

Myyntipäällikkö, kotimaa

Kangasniemi

+358 50 521 9936

marko.myyrylainen@tehomet.com

Sami Lukkarinen

Myyntijohtaja

Kangasniemi

+358 50 566 1624

sami.lukkarinen@tehomet.com

Lisää tietoa Turvapylväät-esitteestämme

Hae turvapylväitä

Kaikki Tehometin turvapylväät tuotehaussa

Tuotehakuun

Uusimmat päivitykset