Uutiset ja kuulumiset

Tehomet ja Jukurit jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023–24

Kumppanuus urheiluseuran kanssa on parhaimmillaan paljon muutakin kuin logo pelipaidassa

Tehomet jatkaa yhteistyötä Mikkelin Jukurien kanssa myös alkavalla liigakaudella 2023–24. Yhteistyön jatkamisen kannustimena ovat hyvät kokemukset edellisellä kaudella, jolloin Tehomet toimi Jukurien kumppanina sekä kotimaisessa Liigassa että eurokentillä CHL-turnauksessa.

Tehomet hakee kumppanuudesta lisää tunnettuutta, mutta millainen merkitys yritysyhteistyöllä on urheiluseuralle? Entä minkälaista yhteistyötä Jukurit toivoo yrityskumppaneiltaan?

Näihin kysymyksiin osaa vastata Mikkelin Jukurien Ville ”Hyssy” Hyvärinen, joka on edustanut pelaajaurallaan Jukureita 2016–21. Ville toimii tällä hetkellä seuran myyntipäällikkönä.

Ville Hyvärinen Jukurit
Ville ”Hyssy” Hyvärinen edusti pelaajaurallaan Jukureita vuosina 2016–21.

 

Ville, miksi Jukurit hakee rinnalleen yrityskumppaneita?

Yritysyhteistyöllä on meille monella tavalla todella suuri merkitys. Iso osa seuran tulorahoituksesta tulee yritysyhteistyöstä, ja sen lisäksi kumppanuudet tuovat paljon muutakin hyvää. On vähän vanhanaikainen ajatus, että Jukurit olisi pelkästään tarjoamassa yrityksille näkyvyyttä, koska jos yritys osaltaan toimii aktiivisesti, niin yhteistyö tukee myös Jukureita. Esimerkiksi Tehomet Kangasniemen suurimpana yrityksenä kiinnostaa ihmisiä, ja sosiaalisen median kautta myös Jukurit saa lisänäkyvyyttä paikkakunnalla.

Täällä seurassa tehdään työtä melkoisella kiireellä ja pienellä porukalla, ja yrityskumppanin mukana kuvioon tulee yksi tai kaksi uutta ihmistä, jotka myös suunnittelevat ja ideoivat yhteistyön muotoja tuoreilla näkemyksillään. Toisin sanoen Tehomet-yhteistyön kautta me saamme lisää osaamista ja innovatiivisia ajatuksia. Tällainen yhdessä tekeminen avaa silmiä ja auttaa osaltaan meidän markkinointiponnisteluissamme.

Näiden liiketoimintaan ja jääkiekkoon liittyvien tavoitteiden lisäksi yhteistyössä on mukana myös inhimillinen puoli. Vaikka nimellisesti yhteistyötä tekevät Jukurit ja sen yhteistyöyritys, niiden takana on kuitenkin aina ihminen tekemässä yhteistyötä toisen ihmisen kanssa. Kumppanien kautta pääsen tutustumaan uusiin, erilaisissa rooleissa toimiviin hienoihin ihmisiin, ja silloin puhutaan jo paljon tärkeämmistä ja syvemmistä asioista kuin pelkästään bisneksestä.

Olemme tärkeä osa paikallista yhteisöä, ja pyrimme kaikessa toiminnassamme vastuullisuuteen. Yritysten tuella olemme voineet liikuttaa Etelä-Savossa ihmisiä vauvasta vaariin. Teemme koulu- ja päiväkotikiertueita ja sitä kautta tuomme piristystä myös lasten arkeen.

 

Millaisia kumppaneita Jukurit etsii?

Haluamme Jukureissa tukea paikallisuutta ja heimohenkeä, ja siksi haemme erityisesti kumppaneita, jotka ovat ylpeitä eteläsavolaisista juuristaan. Sen lisäksi, että aktiivisen kumppanin kautta me saamme uusia kontakteja ja osaamista, meillä on myös tavoitteena saattaa paikallisia yrityksiä yhteen tekemään keskenään yhteistyötä.

Me haemme verkostoomme mielellään monenlaisia ja -kokoisia yrityksiä toimialasta riippumatta. Jotta yhteistyöstä saadaan täysi teho irti, pyrimme itse olemaan helposti lähestyttäviä ja avuliaita, ja sitä samaa odotamme myös kumppaneiltamme.

Työllisyystilanne on Etelä-Savossa haastava, ja haluamme osaltamme olla auttamassa. Olemme iloisia, jos voimme yhteistyön kautta tuoda yritykselle myönteistä näkyvyyttä Etelä-Savossa ja helpottaa sitä kautta rekrytointia.

 

Tähän loppuun saat pitää myyntipuheenvuoron. Miksi yrityksen pitäisi lähteä Jukurien kumppaniksi?

 

Jääkiekko on ylivoimaisesti Suomen seuratuin urheilulaji ja Mikkelissä pelataan maan korkeimmalla sarjatasolla, Liigassa. Joka ilta pelataan realistisesti voitosta, ja menestys tuo kumppanille näkyvyyttä myös valtakunnan tasolla.

Mitä enemmän Jukureilla on aktiivisia kumppaneita ja tukijoita, sitä näkyvämmin sillä on myös tulevaisuudessa mahdollisuus edustaa omaa aluettaan ja tuottaa kumppaneilleen toivottua huomiota.

Urheiluseuran kumppanina yritys pääsee ideoimaan monenlaista näkyvyyttä. Täällä seurassa ollaan aina valmiina kehittymään ja etsimään uusia tapoja toimia. Olemme innolla mukana kaikessa uudessa, mikä vie kohti yhteistä maalia.

Hienojen Jukurit-pelien ohessa kumppanimme pääsevät viettämään rentoa aikaa työkavereiden tai asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Samalla pääsee tapaamaan myös mukavia ja helposti lähestyttäviä Jukurit-ihmisiä.

Uusimmat artikkelit

Uutiset ja kuulumiset | 6.09.23

Tehomet ja Jukurit jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023–24

Uutiset ja kuulumiset | 5.07.23

Jouko viihtyi Tehometillä reilut 40 vuotta

Uutiset ja kuulumiset | 10.05.23

Kesän 2023 aukioloajat Tehometillä

Uutiset ja kuulumiset | 26.04.23

Tehomet Baltic otti käyttöön huippuluokan tuotantolinjan

Uutiset ja kuulumiset | 7.03.23

Ukrainalaisen Mykolan elämä mullistui Venäjän hyökkäyksen myötä