Solar

Ecliptico-aurinkopaneelipylväs on täysin itsenäinen ja aurinkoenergialla toimiva, joten se ei tarvitse kaapelointeja. Valo voidaan tuoda mihin tahansa paikkaan, jossa aurinko paistaa.

Autonominen pyöreä Ecliptico-aurinkopaneelipylväs

FlexSol Solutionsin ja Valmontin yhteisen kehitystyön tuloksena on syntynyt seuraavan sukupolven aurinkopaneelipylväs, joka on nyt saatavilla sinunkin projektiisi.

FlexSol Solutions on aurinkoteknologian ja piiaurinkokennojen eturintamassa. FlexSol Solutionsin kehittämä huipputeknologia mahdollistaa ultramodernien, sylinterimäisten aurinkomoduulien valmistuksen.

Ecliptico-valaisin

Tehokas myös vähäisessä valossa

Aurinkopaneelipylväässä on käytetty korkealaatuisia osia kuten litiumakkuja ja yksikiteisiä piiaurinkokennoja, minkä ansiosta se toimii erinomaisesti myös vähäisemmässä auringonpaisteessa ja epäsuorassa valossa.

Ecliptico-pylvään suorituskykyä optimoiva ohjelmisto seuraa ja säätää litiumakun toimintaa niin, että paneeleista saadaan paras mahdollinen hyöty.

Valmis tulevaisuuden verkottuneeseen kaupunkiin

Ecliptico on varustettu omalla SIM-kortilla, jonka avulla se on jatkuvasti yhteydessä turvalliseen, langattomaan tietoverkkoon. Pylvään toimintaa on helppo seurata ja ohjata selkeän visuaalisen käyttöliittymän kautta mistä päin maailmaa tahansa. Tietojärjestelmä välittää historiallista dataa, ylläpitotietoja ja tuotteiden perustietoja. Tämä kaikki vähentää ylläpitokustannuksia ja lisää tuotteen luotettavuutta.

Ecliptico on valmis tulevaisuuteen. Sen suorituskykyä optimoivat koneoppimisen algoritimit ja tekoäly varmistavat, että pylvään tehokkuus kehittyy myös asennuksen jälkeen. Tuotetta ohjaava  ohjelmisto on mahdollista päivittää langattomasti verkossa, mikä sekin helpottaa ylläpitoa.

Tulevaisuuden älykaupunkien erilaiset sovellukset ja lisätoiminnallisuudet kuten ilmanlaatusensorit ja liikennevirtojen seurantalaitteet on mahdollista liittää Eclipticoon, myös pylvään asennuksen jälkeen.

100 % aurinkovoimalla toimiva

Ei tarvetta kalliille kaivamiselle ja kaapeleiden vetämiselle. Mahdollisuus myös kytkeä sähköverkkoon, jolloin kerätty aurinkoenergia syötetään verkkoon.

LED-valaisin

Erityisesti tätä tuotetta varten optimoidut, tehokkaat ja energiaa säästävät, max 180 W LED-valaisimet.

Vain korkealuokkaisia osia

Pitkäikäiset ja luotettavat litiumakut, joiden kapasiteetti jopa 3700 Wh. Tukee pitkäikäisenä tuotteena kestävää kehitystä.

Kehittynyttä verkottumista

Valmis älykaupungin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Automaattinen auringonlaskun ja -nousun seuranta, etäohjelmointi ja -seuranta.

 

Skaalautuvaksi rakennettu

Ecliptico-konseptista löytyy jokaiseen projektiin sopiva, kustannustehokas kokoonpano. Akuilla tai ilman. Itsenäinen yksikkö tai verkon osa.

 

Sinkitty teräsrakenne

Kuumasinkitys antaa pitkän kestävän suojan. Teräsosat voidaan myös maalata, jolloin pylväs saa lisäsuojan.


Lataa esite

Ecliptico-esite

 

Kysy lisää Eclipticosta Samilta

Sami Huuskonen

Sami Huuskonen

Muotoilupäällikkö, Tehomet ⎮ Smart Solutions Product Manager EMEA, Valmont ESS
Lahti
+358 44 746 5583
sami.huuskonen@tehomet.com