Suojat

Pylvässuojat

Tehometin pylvässuojilla voidaan suojata pylvästä ulkoisilta kolhuilta sellaisissa ympäristöissä, joissa törmäilyt ovat todennäköisiä. Suojaamisella pyritään estämään pylväsvauriot, jotka johtaisivat pylvään uusimiseen. Tehometin suojilla voit suojata myös puustoa.

Nelijalkainen malli
korkeus 1900 mm

Kolmijalkainen puolikaarimalli
korkeus 1200 tai 500 mm

Kaksijalkainen puolikaarimalli
korkeus 1200 tai 500 mm

Tyvisuojat

Tyvisuojalla voit viimeistellä pylväsasennuksen peittäen laipan tai näkyvän osan jalustaa. Vaihtoehtoisesti suojaa voidaan käyttää viimeistelemään asennus vaikkapa pintakivetyksen ympäröimänä. Suoja antaa myös pienen suojan mahdollisille työkonekolhuille, säästäen tuotteen pintaa.

Tyvisuojat räätälöidään aina projektikohtaisesti rakenteen mittojen mukaisesti. Materiaalina voidaan käyttää kuumasinkittyä tai ruostumatonta terästä. Suoja voidaan myös pintakäsitellä yhtenäiseksi pylvään tai ympäröivän rakenteen kanssa.

Tyvisuoja

Törmäyssuojat

Kokonaiskorkeus 950 mm
Upotus maan sisään 250 mm
Putken halkaisija Ø 89 mm
Leveys 490 mm

Saatavilla sinkittynä tai maalattuna
Haluttaessa varustettuna myös heijastavilla teipeillä

Saatavilla myös erilaisia pollariratkaisuja.

TörmäyssuojaTörmäyssuoja


Jos kohteesi vaatii pylvään kiinnitykseltä normaalista poikkeavaa ratkaisua, niin autamme mielellämme valitsemaan sopivan kokonaisuuden. Jos mikään vakio-osa ei tuo ratkaisua, suunnittelemme ja valmistamme tarvittavat osat. Sitä kutsutaan kokonaisvaltaiseksi asiakaspalveluksi!