Uutiset ja kuulumiset

Asiakastyytyväisyys-kysely 2018

Suoritimme asiakastyytyväisyyskyselyn toukokuun aikana yhteistyökumppaneidemme keskuudessa. Kyselymme sai hyvän vastaanoton ja lukuisten vastausten myötä tuli myös paljon hyviä kehitysideoita. Olemme käyneet läpi kaikki vastaukset tarkasti, jotta voimme kehittää toimintaamme vieläkin parempaan suuntaan.

Yhtenä kehityskohtana nousi kyselyssä esiin tehomet.com -kotisivut. Vastauksien ja toiveiden perusteella olemme päivittäneet kotisivujamme selkeämmiksi ja laajemmiksi. Tuotteistamme olemme lisänneet uudet ja tarkemmat tuotekortit. Samalla myös selkeytimme sivujemme ulkoasua ja helpotimme haluttujen tuotteiden tietojen löytämistä. Kehitystyöt jatkuvat edelleen ja tulevaisuudessa tulemme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme iloisia, että olette tyytyväisiä meiltä saatuun palveluun ja tuotteisiin. Kehitämme kokoajan toimintaamme eteenpäin, jotta meidät on helpompi tavoittaa ja voimme vastata teitä askarruttaviin kysymyksiin, niin myynnin, suunnittelun, tuotannon kuin toimituksien osalta.

Suuri kiitos kaikille kyselyyn vastanneille ja haluamme tulevaisuudessa myös olla luotettava ja nopea yhteistyökumppani.

Sami Huuskonen

Muotoilupäällikkö, Tehomet ⎮ Smart Solutions Product Manager EMEA, Valmont ESS
Puhelin: +358 44 746 5583
Sähköposti: sami.huuskonen [at] tehomet.com

Uusimmat artikkelit

Uutiset ja kuulumiset | 6.09.23

Tehomet ja Jukurit jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023–24

Uutiset ja kuulumiset | 5.07.23

Jouko viihtyi Tehometillä reilut 40 vuotta

Uutiset ja kuulumiset | 10.05.23

Kesän 2023 aukioloajat Tehometillä

Uutiset ja kuulumiset | 26.04.23

Tehomet Baltic otti käyttöön huippuluokan tuotantolinjan

Uutiset ja kuulumiset | 7.03.23

Ukrainalaisen Mykolan elämä mullistui Venäjän hyökkäyksen myötä