Uutiset ja kuulumiset

Esittelyssä uusi markkinoinnin projektivastaava

Digiremontin ohjaimissa häärii tutun oloinen mies: Markkinoinnin projektivastaava Heimo Ketola

Tämän uutisen ilmestyessä marraskuussa 2021 Tehometin sivuston – jota sinäkin parhaillaan luet – takahuoneessa käy melkoinen kuhina ja mäiske, vaikka ulospäin kaikki näyttää rauhalliselta. Tehomet.com-sivustoa remontoidaan vastaamaan paremmin huomisen haasteisiin. Heimo Ketolan johtaman uudistusprojektin tulokset näkyvät verkossa vuoden 2022 puolella.

Mitä sivuston uudistus käytännössä tarkoittaa?

Uudistus on ehkä hiukan laimea ilmaisu, varsinkin kun koko paketti laitetaan perustusta myöten uuteen uskoon. Päivitämme sivuston tekniikan ajan tasalle, virkistämme ulkoasua ja suuri panostus tehdään tiedon helppoon löydettävyyteen. Sivustomme on lukuisten suunnittelijoiden ja muiden valaistusalan ammattilaisten päivittäinen tiedon lähde. Tehometin slogania mukaillen tavoitteena on tuoda Valoa Kaikille Tiedonjanoisille.

Mitä Tehometin ominaisuuksia tahdot erityisesti tuoda esiin?

Tahdon tuoda esille ja kaikille tiettäväksi ne Tehometin vahvuudet, jotka ovat tehneet siitä alallaan Pohjoismaiden johtavan tekijän. Asiakkailta tulevan suoran palautteen perusteella Tehometillä on loistava asiakaspalvelu, jolta saa aina vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen, eikä palvelu jää pelkkään puheeseen. Asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen, koska Tehometillä on ilmiömäinen kyky venyä ja räätälöidä ratkaisujaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Tähän eivät muut pysty.

Heimo ja Tehomet ovat vanhoja tuttuja vuosien takaa. Jo reilut kymmenen vuotta aiemmin Heimo oli mukana suunnittelemassa Tehometille markkinointimateriaalia, silloin mainostoimiston leivissä. Tänä syksynä alkanut sivuston uudistusurakka on luonteva jatkumo suunnittelijalle, joka on tehnyt reilun 13 vuoden työuran graafisen suunnittelun ja digimarkkinoinnin parissa.

Etänä tehtävää projektinjohtoa helpottaa huomattavasti se, että suurin osa Tehometin väestä on Heimolle jo entuudestaan tuttua. Myös työn digiluonne ja hyvät etäyhteydet mahdollistavat sen, että ”sorvin ääressä” voi olla etänä 250 kilometrin päässä Kangasniemeltä.

Enhän minä tästä yksin selviäisi! Minulla on apunani koko Tehometin kokenut kaarti, ja sivuston teknisen puolen hoitaa tehtävään valittu asiansa osaava digitoimisto. Minun tehtäväni on siis pitää nämä digirakennustelineet pystyssä, aikataulut jiirissä ja työntekijät hyvällä tuulella.

Millaisten asioiden parissa vietät vapaa-aikasi?

Vielä vuosi sitten olisin vastannut, että uin, pyöräilen ja juoksen, eli harrastan triathlonia, mutta polvivaiva on pitänyt minut poissa lenkeiltä jo tuskastuttavan pitkään. Liikunta on minulle tapa hoitaa myös mielenterveyttä, tuulettaa ajatuksiani. Tällä hetkellä kuntoutan polveani salilla ja virittelen itseäni taas uintimoodiin. Tärkein roolini on kuitenkin olla puoliso ja isä, eli pyrin olemaan läsnä tärkeille ihmisilleni.

Arvatenkin kuulemme päivityksiä suuresta digiremontista jo ennen sen valmistumista, todennäköisimmin Tehometin somessa, joten viimeistään nyt on hyvä hetki laittaa seurantaan Tehometin Facebook- ja LinkedIn-kanavat.

Millä tavalla sinä kehittäisit Tehometin sivustoa? Miten se palvelisi sinua paremmin? Jos sinulla herää ajatuksia tai kysymyksiä, Heimon tavoittaa alla olevista kanavista.

 

Yhteystiedot:

Markkinoinnin projektivastaava
Heimo Ketola

Sijainti: Helsinki
+358 50 597 3774
heimo.ketola (at)tehomet.com

Uusimmat artikkelit

Uutiset ja kuulumiset | 6.09.23

Tehomet ja Jukurit jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023–24

Uutiset ja kuulumiset | 5.07.23

Jouko viihtyi Tehometillä reilut 40 vuotta

Uutiset ja kuulumiset | 10.05.23

Kesän 2023 aukioloajat Tehometillä

Uutiset ja kuulumiset | 26.04.23

Tehomet Baltic otti käyttöön huippuluokan tuotantolinjan

Uutiset ja kuulumiset | 7.03.23

Ukrainalaisen Mykolan elämä mullistui Venäjän hyökkäyksen myötä