Uutiset ja kuulumiset

Tuore vahvistus Tehometin joukkueeseen: site leader Ismo Nironen

Ismo Nironen aloitti syyskuussa Tehometilla site leaderina eli vastuulla on konsernin kokonaisuuden johtaminen ja taloushallinnosta huolehtiminen.

Ismon pitkälle työuralle mahtuu monenlaisia rahoituksen ja taloushallinnon vastuullisia tehtäviä. Hän on toiminut esimerkiksi controllerina, talousjohtajana ja rahoituspäällikkönä sekä yleisjohtajana.

”Haastavimpia ja samalla mieluisimpia tehtäviä ovat olleet kasvun hallitseminen tilanteissa, joissa yrityksen liikevaihto kasvaa lähes kymmenkertaiseksi.”

Myös Tehometilla Ismon työtehtävät ovat pitkälti numeroiden murskaamista, syiden ja seurausten selvittämistä ja niiden avulla suunniteltujen toimenpiteiden toteuttamista yhdessä koko organisaation kanssa. Ismo on tyytyväisenä huomannut, että hänellä on kotimaan ja Baltian yksiköiden lisäksi käytettävissään koko Valmont-konsernin tarjoamat maailmanlaajuiset resurssit.

Turusta lähtöisin olevan Ismon tie nykyisiin tehtäviin ei ole kulkenut aina ennakoitua ja suorinta tietä. Ensimmäisenä oli mielessä päästä telakalle laivoja suunnittelemaan, mutta kaupallinen puoli veti lopulta pidemmän korren. Turun kauppaoppilaitoksessa suoritetun laskentatoimen linjan jälkeen suunnitelmissa oli jatko-opinnot kauppakorkeakoulussa, mutta työelämä vei mennessään, ja opinnot saivat jäädä. Vasta lähes 20-vuotisen työuran jälkeen Ismo palasi opintojen pariin. Hän kirjautui Lappeenrannan yliopistoon ja suoritti MBA-tutkinnon strategisen johtamisen opintoalalla.

Mitä henkilökohtaisia ominaisuuksia pääset hyödyntämään uudessa työssäsi?

Olen utelias ja halukas oppimaan. Kun on laaja kokemus taustalla niin siitä syntyy rauhallinen tieto siitä, että asiat kyllä hoituu. Koska nämä asiat ovat ihmisten tekemiä, niin ihmiset pystyvät näitä myös hoitamaan.

Millaisena näet Tehometin 5 vuoden kuluttua?

Jaa-a…jos katsoo viisi vuotta taaksepäin mitä silloin oli, ja jos tahti pysyy samana, niin kaikenlaista uutta on tulossa. Maailma mullistuu ympärillä kovaa vauhtia. Pylväitä tuskin hylätään, ne ovat Tehometin ominta aluetta, mutta mitä niiden lisäksi tulee, niin se onkin toinen asia…sieltä tulee yhä enemmän älyä, digitalisaatiota ja ympäristöasioita, jotka muuttavat meidänkin tekemistä tulevaisuudessa.

Mitkä asiat rentouttavat sinua vapaa-ajalla?

Vapaa-aika kuluu pitkälti kirjoja kuunnellen ja ihan perinteisesti lukien. Kesäisin pärryyttelen moottoripyörällä ja nautin Suomen kesästä tien päällä. Soitan kitaraa ja bassoa erilaisissa kokoonpanoissa, lähinnä bluesia ja vanhaa tanssimusiikkia. Omaan musiikkimakuun kolahtaa parhaiten 1960- ja 70-lukujen rock ja blues – sellaiset tekijät kuin Led Zeppelin, Muddy Waters ja Cream. Olenkin naureskellut, että olen turkulainen basisti ja vasen pakki silloin kun lätkää pelasin. Siinä on meriittiä kerrakseen!

Ismon työpiste on Tehometin Kangasniemen toimistolla, mutta työt hoituvat joustavasti myös kotipaikkakunnalta Taipalsaarelta käsin.

Tehometin numerot ovat selvästikin vakaissa ja rauhallisissa käsissä.

Tervetuloa vahvistamaan Tehometin kasvavaa joukkuetta, Ismo!

Yhteystiedot:

Site Leader
Ismo Nironen

Sijainti: Kangasniemi
+358 400 863 329
ismo.nironen (at)tehomet.com

Uusimmat artikkelit

Uutiset ja kuulumiset | 6.09.23

Tehomet ja Jukurit jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023–24

Uutiset ja kuulumiset | 5.07.23

Jouko viihtyi Tehometillä reilut 40 vuotta

Uutiset ja kuulumiset | 10.05.23

Kesän 2023 aukioloajat Tehometillä

Uutiset ja kuulumiset | 26.04.23

Tehomet Baltic otti käyttöön huippuluokan tuotantolinjan

Uutiset ja kuulumiset | 7.03.23

Ukrainalaisen Mykolan elämä mullistui Venäjän hyökkäyksen myötä